Réservez vite >>
Nieuws
Welkom bij Bretagne
Wij staan tot uw beschikking als u een onvergetelijke vakantie op onze camping wilt doorbrengen.
Reservering 2021
Camping geopend van 3 mei tot 3 oktober 2021. Reservering on line of per telefoon. Tot ziens.
Diensten
voor comfort
Vrije tijd
voor alle leeftijden
Toerisme
te bezoeken in het gebied

Welkom in Erquy en Pléneuf-Val-André in Bretagne, Côtes d’Armor

Mocht u Bretagne hebben gekozen als vakantiebestemming, zullen wij u met plezier ontvangen in onze prachtige streek Côte Penthièvre, net onder Côte d’Émeraude.

De camping ligt aan een uitgestrekt zandstrand, omringd door groene heuvels, en biedt een bijzonder uitzicht op zee. Hier vindt u rust, en bent u één met de natuur!

In het oosten kunt u een bezoekje brengen aan Erguy en zijn charmante vissershaven, de roze zandsteenkliffen en de ongerepte heidevelden tot Cap Fréhel en Fort La Latte.

In het westen, aan de andere kant van het strand (4 km), en net onder het eilandje le Verdelet waar vele vogelsoorten beschutting vinden, zal u zeker vallen voor het badplaatsje Pléneuf-Val-André en de haven van Dahouët.

Neem het douanepad (GR34) voor prachtige wandeltochten langs de stranden, waar u na iedere bocht steeds weer andere landschappen zult ontdekken. Zee, Strand, Natuur, Rust…Twijfel niet langer en kom snel bij ons langs!

OPEN vanaf Mei - 3 oktober 2021
telefoon uur
laagseizoen: 09:00-12:30 / 13:30-19:00
hoogseizoen: 08:00-20:00

Onze accommodaties

Documenten pdf

Aarzel niet om te reserveren, betaalde voorschotten worden terugbetaald indien uw verblijf niet kan doorgaan wegens overheidsmaatregelen in het kader van de COVID-epidemie. Lees het laatste nieuws (COVID sectie) voordat u vertrekt!
> Beschikbaarheid / Reservering <
Virtueel Bezoek