Activités au camping du Saint-Pabu
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Activiteiten

DE KINDERKLUB is open tijdens de zomerschoolvakanties. Het team van gediplomeerde animatoren heeft sportactiviteiten geprogrammeerd, teamspelletjes, schilderen, kleuren, voorbereiding van de show...

Allemaal leuk en gevarieerd. De kinderen zullen nieuwe vriendjes maken en de ouders zullen van hun vrije tijd genieten. De kinderclub bevindt zich in het hart van de camping in de buurt van de leefruimtes en is gratis.

EVENEMENTEN: Tijdens uw verblijf biedt camping Saint Pabu Plage 's avonds evenementen: LOTO, MAGIC SHOW, CONCERT, KARAOKE... Het team van animatoren zorgt voor alle lachsalvo's in een goede sfeer voor jong en oud. Voor uw LEISURE AT SEA stelt de camping u materiaal ter beschikking (uitleen en verhuur): SURF, PADDLE, KAYAK, maak je keuze!

Ter plaatse staan nog andere faciliteiten tot uw beschikking: PING PONG (u vindt de rackets en ballen ter plaatse), een PÉTANQUE veld, een KINDERSPEELZONE, een SPELKAMER (tafelvoetbal, biljart enz.). De camping biedt verschillende sportactiviteiten voor jong en oud (beachvolleybal, petanque, badminton, enz.) om zich in een gezellige sfeer te vermaken.

Camping Saint Pabu Plage biedt u de mogelijkheid om fietsen te huren voor kinderen en volwassenen om de omgeving te ontdekken en van het panorama te genieten.