Betalingsvoorwaarden
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Betalingsvoorwaarden

Boeking en betaling van uw vakantie

Wanneer moet ik mijn vakantie boeken?

Hoe eerder hoe beter als je een keuze wilt hebben.

Hoe maak ik een reservering?

Via internet, op onze reserveringsinterface (zeer intuïtief). Deze zal u om alle nodige informatie vragen om te voorkomen dat u informatie vergeet. De betaling is veilig en u kunt de opties die u wilt direct boeken.

Indien u informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen op 02 96 72 24 65 en via camping@saintpabu.com. Per telefoon of per e-mail als u informatie nodig heeft. Zodra alle informatie is gevalideerd, zullen wij u vragen het voorschot te betalen om uw reservering te bevestigen.

Het proces is tijdrovender en minder veilig voor uw boeking, aangezien er routingproblemen en fouten in het e-mailadres kunnen optreden.

Wanneer moet ik betalen voor mijn verblijf?

Je hebt 2 mogelijkheden:

  • Het totaalbedrag wanneer u uw reservering maakt om het proces te vereenvoudigen
  • of een aanbetaling van 30% op het moment van de reservering en de rest van het saldo ten minste een maand voor uw aankomst (de reservering kan worden geannuleerd in geval van niet-ontvangst van het saldo na een herinnering per e-mail). Als u over minder dan een maand aankomt, wordt het volledige bedrag gevraagd.

Wat zijn de betalingswijzen?

Creditcard, Visa, Mastercard, bankcheque, ANCV vakantiecheques (wij adviseren u deze aangetekend te versturen).

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn boeking gevalideerd is?

Uw reservering wordt pas gevalideerd nadat onze reserveringsdienst deze heeft gevalideerd. Voor een online boeking ontvangt u binnen 48 uur een validatiemail. Vergeet niet uw spam / junkmail te controleren of bel ons als u geen antwoord hebt ontvangen.

Voor een reservering per post, ontvangt u een validatie per post na ontvangst van de betaling.

Welke extra kosten moet ik betalen bij aankomst?

Voor huuraccommodaties vragen wij u een borgsom van 200€ (bij voorkeur per cheque) bij uw aankomst.

Het zal aan u worden teruggegeven na de inventarisatie van de inrichting bij vertrek. Anders moet alles betaald zijn voor uw aankomst. Wij rekenen geen reserveringskosten, de toeristenbelasting is al betaald, evenals de opties die bij de reservering moeten worden genomen. Alle activiteiten zijn inbegrepen (behalve die waarvoor betaald moet worden, zoals fietsverhuur, watersportuitrusting, restaurant, bar...). Wij zullen u ook een aparte borgsom vragen wanneer u spelletjes komt lenen (bal, rackets, gezelschapsspelletjes...)