Prêt de matériel pour paddle
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Uitleen van apparatuur inbegrepen

Inbegrepen bij uw verblijf: Profiteer van elektrische fietsen, spierfietsen, snorkelen, surfen, paddleboarding, kajakken, strandstoelen, enz.

En als u van de vakantie aan zee profiteert om uw toekomstige hobby's te ontdekken...

Wat is de activiteit voor jou? U heeft keuze te over want op Camping Saint Pabu hebben we aan u gedacht... door u de mogelijkheid te bieden om de activiteiten te ontdekken en te beoefenen die bij u passen, dankzij de gratis terbeschikkingstelling van materiaal. U zult uw vakantie in alle rust beleven zonder uw budget te overschrijden. Ja, hier is het in bruikleen en het is bij uw verblijf inbegrepen, dus als u daar eenmaal bent, hoeft u alleen nog maar te genieten.

Uitleen van muscle bike en elektrische fiets

Verblijft u op camping Saint Pabu Plage? U zult de landschappen en de hoogtes kunnen ontdekken. Er is geen tekort aan panoramische uitzichten in deze omgeving met zijn vele kustplaatsen. Op de fiets lijkt het leven meer ontspannen. Neem de tijd om te observeren terwijl u rustig rijdt, neem de tijd om gemakkelijk te stoppen om de tijd van uw vakantie om u heen te bewonderen! Dus allemaal in het zadel! Muscle bike of elektrische fiets het is aan jou, hij is in bruikleen! U kunt Erquy, zijn kustlandschappen, zijn haven, de Kaap in uw eigen tempo ontdekken.

Kajaklening - peddellening - surflening

  • Zittend in je kajak, peddel in de hand, dobber en draai als een nautische avonturier die snakt naar ontsnapping en sensaties om de Bretonse kust vanaf de zee te ontdekken.Vaar naar vrijheid en geniet van de show, bewonder de schoonheid van de kust, kortom, sporten zonder erbij na te denken.
  • Roei in de hand, beide voeten stabiel op je peddel, test je evenwicht en stuw jezelf voort op het grote blauw! Geniet van dit gevoel van glijden en vrijheid.
  • Surft u het hele jaar door op internet? wat als je deze zomer probeert te surfen op het strand? Wat een bevrijding om op de golven te rijden! Liggen, opstaan ​​en hopduiken… je moet terug om de golf te vinden;) Goed gelachen in perspectief!

Uitleen van snorkeluitrusting

Een snorkel, zwemvliezen, badpak of klein wetsuit en gaan! U kunt de zeebodem verkennen en genieten van het spektakel en de rust die u net onder de waterlijn te wachten staat. Je ontdekt zandbodems en meer rotsachtige gebieden.

Lening van strandligstoel

Na vele sportieve activiteiten gaat er niets boven een comfortabele ligstoel om te luieren in de zon met uitzicht op zee.Misschien leesplezier deze zomer!

+++ Jeu de boules, tafeltennis, schepnet, andere buitenspelen (paletten, enz.), gezelschapsspelen...