Les plages d'Erquy
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Erquy

Camping Saint Pabu Plage ligt op 4 km van het centrum van Erquy. Als u op zoek bent naar een vakantie in de open lucht, dan hebt u de juiste keuze gemaakt. Erquy is een badplaats met karakter waar de diversiteit van zijn charmes het grootste aantal mensen zal bekoren. De 14 stranden van fijn zand met turkoois water, afgewisseld met wilde duinen en roze zandstenen kliffen, bieden een uitzonderlijke omgeving. De beroemde GR34 loopt langs de hele kustlijn en zal u de adem benemen met zijn uitzonderlijke panorama.

Zoals u wilt, te voet of met de fiets, kunt u het bewonderen. Erquy is verbonden met de natuur, zowel voor zijn mooie stranden als voor zijn kaap die geklasseerd is als een grote site van Frankrijk. Tussen zwemmen en ontspannen door, zal dit veelzijdige resort u verrukken met zijn opmerkelijke landschap. Dit dynamische resort biedt een ruime keuze aan activiteiten op zee of aan land, sportief of cultureel. Tussen diepzeeduiken, vissen, wandelen, fietsen en strandzeilen.

U kunt ook een bezoek brengen aan de gemeentelijke galerie Bernard Monet en zijn pottenbakkersatelier. De 4e grootste vissershaven van Frankrijk, de hoofdstad van de jakobsschelp waar elk jaar een festival aan wordt gewijd. Haven en badplaats tegelijk, kom een luchtje scheppen en geniet van de markten om de verschillende specialiteiten te ontdekken. Op de kade zullen talrijke bars en restaurants uw dorst naar ontspanning en plezier stillen. Kom en creëer uw eigen herinneringen terwijl u geniet van de zachte manier van leven.