Mont Saint-Michel dans la Manche à proximité de la Bretagne Nord
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Mont Saint-Michel

Camping Saint Pabu Plage ligt op 110 km van Mont Saint Michel. Kent u de meest Bretonse van de Normandische plaatsen? Bezoek de middeleeuwse stad die bovenop het rotseilandje ligt. De abdij van Mont St Michel, een wonder van het Westen, biedt een reis buiten de tijd. De baai wordt overspoeld door de hoogste getijden van Europa, elke 5 uur een nieuw tafereel. 8e wereldwonder, architectonisch juweel en 2e meest bezochte monument van Frankrijk. De abdij is verdeeld in twee delen, de ABBATIALE en de MERVEILLE, die toegankelijk zijn via een trap omgeven door hoge, imposante muren met een rijke geschiedenis.

Geklasseerd als historisch monument sinds 1874. Veel souvenirwinkels en restaurants, waaronder de auberge de la mère Poulard (al 130 jaar in bedrijf) floreren in de smalle straatjes, u zult er stiekem naar binnen moeten sluipen. Vergeet de meer dan een miljoen bezoekers per jaar niet. Camping Saint Pabu Plage ligt op 110 km van Mont Saint Michel.

Kent u de meest Bretonse van de Normandische plaatsen? Bezoek de middeleeuwse stad die bovenop het rotseilandje ligt. De abdij van Mont St Michel, een wonder van het Westen, biedt een reis buiten de tijd. De baai wordt overspoeld door de hoogste getijden van Europa, elke 5 uur een nieuw tafereel. 8e wereldwonder, architectonisch juweel en 2e meest bezochte monument van Frankrijk. De abdij is verdeeld in twee delen, de ABBATIALE en de MERVEILLE, die toegankelijk zijn via een trap omgeven door hoge, imposante muren met een rijke geschiedenis.

Geklasseerd als historisch monument sinds 1874. Veel souvenirwinkels en restaurants, waaronder de auberge de la mère Poulard (al 130 jaar in bedrijf) floreren in de smalle straatjes, u zult er stiekem naar binnen moeten sluipen. Vergeet de meer dan een miljoen bezoekers per jaar niet.