Réservez vite >>
N'hésitez pas à effectuer vos réservations, les acomptes versés seront remboursés si votre séjour ne pouvait pas avoir lieu en raison des mesures gouvernementales prises dans le cadre de l'épidémie de COVID.

Vrije tijd

Dagelijks amusement in juli en augustus

Om uw kinderen te vermaken hebben wij een groot speelterrein.
Doordeweeks organiseert de miniclub verschillende culturele-, knutselactiviteiten, en spelletjes voor een kennismaking met de camping en het uitgestrekte strand van Saint Pabu.

Voor de wat ouderen organiseert ons sport- en spelteam jeu de boules-, volley-, voetbal, tafeltennistoernooien…
U kunt tevens gebruik maken van de fitnessruimte naast de speeltuin.

's Avonds kunt u naar een concert in de bar, of een goochel- of clownsvoorstelling bijwonen, of deelnemen aan de LOTO avond.

Om u kennis te laten maken met de Bretonse folklore en gezelligheid, organiseren wij een avondje mosselen-frites, opgeluisterd door een Bretons en Keltisch concert.

De ligging aan zee biedt de gelegenheid om activiteiten op zee en in de natuur te beoefenen: Kitesurfen, golfsurfen, blokarten, zeilen, windsurfen, duiken, wandelen…

Documenten pdf

N’hésitez pas à effectuer vos réservations, les acomptes versés seront remboursés si votre séjour ne pouvait pas avoir lieu en raison des mesures gouvernementales prises dans le cadre de l’épidémie de COVID.
> Beschikbaarheid / Reservering <
Virtueel Bezoek