Camping avec accès à la plage
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Toegang en uitzicht op zee

Laat uw auto op de camping staan voor de duur van uw vakantie! De camping Saint Pabu Plage heeft een uitzonderlijk uitzicht op de zee en het strand van Saint Pabu.

Dit grote strand biedt u de mogelijkheid om uit te rusten met uitzicht op zee of om wateractiviteiten te beoefenen, zoals peddelen, kajakken, surfen, kitesurfen, wat vergemakkelijkt wordt door de aanwezigheid van een tewaterlating vlak voor de camping. U kunt ook gewoon zwemmen, snorkelen, lange afstanden afleggen, of activiteiten op het strand doen zoals zandzeilen of zandkastelen bouwen, beachvolleybal en fietsen, of gewoon te voet gaan vissen.

Gelegen tegen de vallei, in een uitzonderlijke omgeving van 8 hectare, in het hart van een ongerepte natuurlijke kustlijn, ontdek een puur en authentiek stukje Bretagne. Een van de laatste ongerepte gebieden in Frankrijk, met zijn duinen, heidevelden en stranden. Uw camping ligt op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op het fijne zandstrand met doorschijnend water aan het eind van de baai van Saint-Brieuc. Talrijke accommodaties bieden van alle kanten een spectaculair uitzicht op het idyllische landschap met gemakkelijke toegang tot het strand.

Met uw voeten in het zand kunt u zich ontspannen en kijken naar de surfers die de golven bedwingen aan de wilde en authentieke kust van het strand van Saint Pabu en Ville Berneuf.