Early bookingTot 40% korting geldig tot zondag 23 januari 2022
Camping avec accès à la plage
Contacteer ons op +33(0)2 96 72 24 65 of op camping@saintpabu.com
Terug

Strand & uitzicht op zee

Laat tijdens de vakantie uw auto maar op de camping staan! Camping Saint Pabu Plage profiteert van een bijzonder uitzicht op zee en het strand van Saint Pabu.

Camping Saint Pabu Plage, aan het strand van Saint-Pabu in Erquy!

Dit uitgestrekte zandstrand biedt plaats genoeg om heerlijk van de zee te genieten, of een watersport te beoefenen als suppen, kajakken, golfsurfen, kitesurfen; dit gaat heel gemakkelijk dankzij de trailerhelling vlak voor de camping. U kunt er ook gewoon gaan zwemmen, snorkelen, een strandwandeling maken, of activiteiten op het strand beoefenen als blokarten, of zandkastelen bouwen, beachvolleyballen en fietsen, of gewoon strandvissen.

bij de zee aan het kustgebied côte de Penthièvre

Genesteld in de vallei, in een bijzonder kader van 8 hectares, omringd door een ongerept kustgebied; maak kennis met een puur en authentiek pareltje in Bretagne. Een van de laatste gebieden in natuurlijke staat van Frankrijk, met zijn duinen, heidevelden en stranden. De camping ligt op een helling, en biedt een adembenemend uitzicht op het strand, en het kristalheldere water van de baai van Saint-Brieuc. Een groot aantal accommodaties hebben een spectaculair uitzicht op een betoverend landschap, met eenvoudig toegang tot het strand.

Op de stranden van Saint Pabu en de stad Berneuf, met de voeten in het zand naar de surfers kijken die de golven nemen van het ongerepte en authentieke kustgebied.